Saturday 23 January 2016

#eluläbitelefoni III



Esimene koolinädal nagu niuhti möödas (jap, meil juba algas) ja tundub (loodan vähemalt) huvitav semester tulevat :)



Friday 8 January 2016

säraküünlad


 Kõik muu tundub hetkel põnevam kui õppimine. Pascali seadused, transformaatorid ja muud toredad asjad ei tõmba kohe üldse. Niisiis, eile läksin poodi metsa kaudu ja panin koti igasugust kola täis, et teel pilte teha. Säraküünaldest kaugemale väga ei jõudnudki, sest tikud said otsa (mis sest, et võtsin terve paki kaasa) ja mingil hetkel mul hakkas nii külm, et praktiliselt jooksin läbi lumise ja karge metsa poe poole.


Tuesday 5 January 2016

väike & lühike kokkuvõte eelmisest aastast


 Nonii. Olen taas nagu üks typical white girl ja teen selle tagasivaate postituse ära. Ma pole kunagi seda teinud ja idee sain oma armsalt kursakalt (vaata ka Liisi blogi!). Muidugi on tal see piltide poolest palju tagasihoidlikum (nagu ka kõikidel teistel, kellel taolist postitust näinud olen, haha). Tagasihoidlikum ehk vähem pilte. Ma sorteerisin suure vaevaga oma 100-200 pilti ära ja mõtlesin, et sorteerin veel, aga olen nüüd pea kõik pildid siia sisse sokutanud :D. Võib-olla on liiga palju.. eks te kurtke kui on. 
Kusjuures Martin tegi ka taolise postituse, nii et kui keegi veel pole seda vaatamas käinud, siis mine nüüd vaata - kliki siiia! 
Ma kuhjan muideks selles postituses paljude inimeste blogid/lehed siia kokku, kui keegi soovib pilgu peale heita! 
 

Ma ei oskagi kuidagi kokkuvõtlikult aastat kokku võtta - võib-olla ehk oleksin pidanud rohkem asju ette võtma või korda saatma ja n.ö elu nautima ja mitte endaga pidevat võistlust pidama. Olen üks paras ülemõtleja ja no.. üritan see aasta ehk vabamalt võtta ja lasta asjadel voolata ja mitte pead kurnata liigsete asjadega. AGA, et mitte minna liiga sügavamõtteliseks ja melodramaatiliseks (haha), siis tegelikult polnud eelneval aastal ka midagi viga. Lõpetasin siiski gümnaasiumi (suur hurraa sellele!), käisin Itaalias, puhkasin suvel väga palju ning sügisel läksin uude linna elama + uude kooli. Ma ei ole kunagi enne pidanud kolima, kooli vahetama või perest pikemalt eemal olema, nii et eks see katsumus ikka oli. 
 

Aasta esimesed pooled ei meeldi mulle peal kunagi, sest tavaliselt päikest eriti ei paista, lund väga palju ka ei ole (õnneks praegu on ja loob kuidagi meeldiva õhkkonna) ja see teeb pildi eriti nukraks. Koolis on ka tavalisest hullem trall peal jne jne. Eelmise aasta esimene pool oli tervisega ka jamasti ja võtsin rohkem kui 10 kg alla ja kuigi see võib mõnele tunduda väga toredana, siis minu jaoks oli see aeg küll üsna.. karm ja nõme. 


 Kuid kui päike välja tuli ja ilmad soojemaks läksid, läks kõik juba hulga paremaks. Vahepeal oli küll eksamiperiood, aga kohe, kui see seljatatud oli, läksime Itaaliasse! Ülimõnus! Tore seltskond ja muidugi - imeline Itaalia! Üks kõige meeldejäävamaid hetki oli see, kui hommikul käis kõva koputamine ukse peal ja me jooksime ehmunult ja unistena ust avama (kartes, et midagi juhtus) ning vastu vaatasid hoopis Mari ja Johanna, kes tormasid meie tuppa ja hakkasid rõduuksi avama. Rõdule saades vaatasime Martiniga üksteisele jahmunult otsa ja tormasime kaameraid tooma haha :D. Selline tunne oli nagu oleks paradiisis - hommikul vara (äkki 5-6 aeg?) olime kõik rõdul, Itaalias ja meie ees laiusid väikesed künkad, mida kattis udu ja paitas päike. Toskaana postkaardid - olete näinud? Täpselt selline pilt oli ees ja mina kui eriti suur looduse fänn, olin sillas sellest :D.



Suvel sai palju trippida ühte või teise kohta ja nautida Eesti suve! See suvi oli erakordne selles osas, et ma ei käinud tööl ja ma lihtsalt puhkasime Martiniga terve suve ja laadisime akusid! 


 Ma tahtsin veel paar pilti panna siia, aga mu internet arvas, et parem ehk mitte. Muidu tahtsin sheerida veel neid pilte, kui käisime Martini ja Erkoga pildistamas (Tema insta!) ja mis oli väga khuul, sest tegemist on siiski väga hea ja professionaalse modelliga! Samuti tahtsin sheerida Maarika ja Kertuga tehtud pilte, sest see photoshoot meeldis mulle vägaväga! Tõsiselt toredad tüdrukud (nende äärmiselt vinge blogi!)! Ja rääkides veel pildistamistest, siis meeldisid mulle väga mu kursakaga tehtud pildid (tema blogi jagasin juba esimeses lõigus!) jaaa samuti meeldis loosivõitjaga tehtud pildistamine, sest no nii tore seltskond - modell Karoliina, meikar Aigi (tema FB leheke!) ja naljatilk Kerli (kerli numps blogi!)! No ja Henriga ja Kaija-Liisaga (tema lahe blogi!) ja Mariga tehtud pildid!! -  ühesõnaga kõik pildistamised :D Aaa ja see aasta ma käisin ju ka kahte tüdrukuteõhtut pildistamas + TTK fantaasiakollektsioonide esitluse pildistamine, mis oli ka ääretult lahe ja mille tulemusi mõne kuu pärast näha saate. Palju pildistamisi pole olnud, aga ega ma mingi fotograaf ka pole, pigem hobipiltnik. Pildistamisi see aasta tõesti rohkem olnud kui eelnevatel ja see tore, sest ma mäletan, et vingusin Liisale muudkui, et tahaks üht pildistamist ja teist jne, aga midagi korda ei saatnud, sest ma ei arvanud, et ma suudaks ja oleks piisavalt hea. Kuid Martin pushib mind palju tagant, mis on äääretult tore!